Showtuin Arnhem

Een echte grasmat kost tijd en onderhoud en blijft daarnaast niet altijd schoon. Een kunstgras gazon kent deze nadelen niet. Besproeien is niet nodig en ongedierte blijft uit. Ons gras is zacht en sterk: gegarandeert speelplezier voor de kids!

Tuincentrum

In ons tuincentrum in Gendt presenteren wij een kunstgras showtuin, waar u het gras zelf kunt zien en voelen. Breng een bezoek en oordeel zelf over de kwaliteit van het gras!

Omdat wij vaak op locatie werken, zijn wij hier niet standaard aanwezig. Vandaar dat wij vragen, eerst telefonisch of per mail een afspraak te maken.

Loop over het gras

Loop over het gras, zit erop, voel het aan uw knie en elleboog. Door het infilzand blijft de grasvezel langer rechtop staan. Wij adviseren dan ook infilzand bij iedere type grasmat. 

Assortiment

Het gras assortiment is uitgebreid met diverse soorten kunstgras voor allerlei type locaties. Gras op sport- en speelvelden, niet uitglijden bij het zwembad, heerlijk te ontspannen in de tuin en op het balkon. Ga zo maar door...

 

Openingstijden Arnhem

De tuin in Arnhem ligt op het adres rechtsonderin de website en is op afspraak te bezoeken. Wij verwelkomen u hartelijk.

 

Neem telefonisch contact op met kunstgras Arnhem of verzend het contactformulier. Wij zien uw vraag of afspraak verzoek graag tegemoet!

 
Free

Vragen? Bel ons
0481 421 648

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Referenties

Kunstgras Arnhem

Tuincentrum De Pas
Angerensestraat 46
6691 GG Gendt

T. 0481 421 648
E. info@tuincentrumdepas.nl

Route berekenen