0481-421648   |    info@tuincentrumdepas.nl Showtuin: Angerensestraat 46 | 6691 GG Gendt
Gratis staal aanvragen

Kunstgras bestellen

Bestel het kunstgras rechstreeks bij Tuincentrum De Pas, gelegen aan de doorgaande weg tussen Angeren en Gendt. Wij bieden persoonlijke aandacht voor de klant en liefde voor het tuinvak. Vincent en Sabine staan samen met hun team voor u klaar voor kunstgras advies op maat en het plaatsen van bestellingen.

Bestel online 

Na het verzenden van het bestelformulier nemen wij contact op en lopen de gegevens na. Als alles klopt, sturen wij u de orderbevestiging en de totaalfactuur. Na het bevestigen van de bestelling en het overmaken van de factuur, nemen wij wederom contact met u op voor de lever- en legdatum.

Persoonlijk bestellen

Wilt u de bestelling liever persoonlijk plaatsen? Natuurlijk kan dat ook, bij onze Arnhemse showtuin. De showtuin is op afspraak te bezoeken en een medewerker van ons team staat tot uw beschikking. Wij kunnen u gepast advies geven over de mogelijkheden van het kunstgras op uw locatie.

Kunstgras installatieservice

Voordat u de bestelling plaatst, is het handig te bedenken of u gebruik wenst te maken van onze kunstgras installatieservice. Met deze service zorgen wij voor de installatie van het gras en de afwerking ervan.

EasyLawn: overal een schoon en onderhoudsvrij gazon!

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras