0481-421648   |    info@tuincentrumdepas.nl Showtuin: Angerensestraat 46 | 6691 GG Gendt
Gratis staal aanvragen

Kunstgras installeren

Kunstgras Arnhem kan uw kunstgras installeren: wij zijn gecertificeerd in de installatie van kunstgras en leveren prima werk af. U hoeft alleen toegang te verlenen tot de locatie, wij doen de rest! 

Hoe lang duurt het?

Afhankelijk van de grootte zijn wij snel klaar of het duurt wat langer. Er is natuurlijk verschil tussen het installeren van gras op een balkon of het installeren van kunstgras op een voetbalveld.

Gecertificeerd

Easylawn is gecertificeerd kunstgras installateur, u kunt dus op ons vertrouwen. En belangrijker: u kunt vertrouwen op ons vakwerk!

Zelf installeren?

U kunt het gras laten leggen maar u kunt het desgewenst ook zelf doen. Houd er rekening mee dat het aanleggen van kunstgras een zekere expertise vergt. Daarvoor hebben wij onderstaande leginstructie video en de kunstgras installatie instructie ontwikkeld. Als u tegen vragen aanloopt, kunt u binnen werktijd altijd telefonisch contact met ons opnemen. Of stuur even een e-mail.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras