0481-421648   |    info@tuincentrumdepas.nl Showtuin: Angerensestraat 46 | 6691 GG Gendt
Gratis staal aanvragen
Stadstuin in Arnhem
  • Stadstuin in Arnhem
  • Stadstuin in Arnhem
  • Stadstuin in Arnhem

 

Stadstuin in Arnhem

Ook in een wat kleinere tuin is kunstgras de ideale manier om kleur en variatie aan te brengen. Op de manier zoals in deze tuin in Arnhem brengt u op een speelse manier kleur in de tuin, in combinatie met de sierbestrating en het tuinmeubilair.

 

 

Onderhoudsvriendelijk

De combinatie van deze materialen zorgt voor een onderhoudsvriendelijke tuin. De meest belopen gedeeltes van de tuin zijn voorzien van bestrating en de delen waar de bewoners lekker willen liggen, spelen met de kinderen of picknicken, zijn voorzien van een natuurgetrouw stuk kunstgras. Kunstgras van EasyLawn heeft verschillende kleuren en vormen vezels, wat de uitstraling levendig maakt.

 

 

Installatie

Tuincentrum en Hoveniersbedrijf De Pas heeft inmiddels een jarenlange reputatie opgebouwd als het kunstgras verkoop en installatie betreft. Door de vele kunstgras gazons die wij hebben verkocht en geplaatst hebben wij voor iedere situatie de beste oplossing. 

 

 

Milieuaspect

Kunstgras is een kunststof product. Als je goed met dit product omgaat is het weinig tot niet milieu belastend. Er zijn geen meststoffen meer nodig, geen energie bij het maaien en kunstgras met een PU backing* is volledig te recyclen. 

Showtuin in Gendt
Wij nodigen u van harte uit om een keer ons tuincentrum in Gendt te bezoeken, hier hebben wij op verschillende plekken ons kunstgras uitgestald zodat u een goed beeld kunt krijgen van de mogelijkheden.

* PU-backing

 

Een van de ontwikkelingen op kunstgrasgebied is dat de latexbacking van veel producten vervangen zal worden door een PU (PolyUrethaan coating) backing.

1. Het productieproces is milieuvriendelijker. De fabricage vergt 90% minder energieverbruik (het uitharden van PU gebeurt bij een 15gr. lagere temperatuur dan latex) en 30% minder grondstoffenverbruik.
2. Er is geen water nodig bij de productie waardoor er geen vervuild restmateriaal is.
3. De rollen worden lichter en hebben een blijvende flexibiliteit, waardoor dit kunst- gras het hele jaar door verwerkt kan worden, ongeacht de weersomstandigheden.
4. De vezels hechten 50% beter waardoor het loskomen van de vezels tot een minimum beperkt wordt.
5. De mat absorbeert niet meer waardoor de waterdoorlatendheid wordt geoptimali- seerd. Ook geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren behoren hierdoor tot het verleden.
6. Recycling: De PU backing komt uit dezelfde productfamilie als de vezels (PE/PP), daardoor kunnen deze gezamenlijk worden gerecycled tot bijvoorbeeld drainage- buizen. De backing van latex is nog niet te recyclen, deze wordt als residu gestort.
7. Tot slot: Krimp wordt geminimaliseerd. Neemt niet weg dat dient te worden voorkomen bij heel warm weer tijdens de installatie te veel aan de mat te trekken. In dat geval de mat een dag laten rusten/afkoelen alvorens deze op maat te snijden.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2021 Easylawn Kunstgras