0481-421648   |    info@tuincentrumdepas.nl Showtuin: Angerensestraat 46 | 6691 GG Gendt
Gratis staal aanvragen
Natuurlijk kunstgras in Arnhem
  • Natuurlijk kunstgras in Arnhem
  • Natuurlijk kunstgras in Arnhem
  • Natuurlijk kunstgras in Arnhem

Natuurlijk kunstgras in Arnhem

In Arnhem heeft Tuincentrum en hoveniersbedrijf De Pas dit natuurlijk ogende gazon van kunstgras aangelegd. De wens van de klant was een onderhoudsvriendelijke tuin, met naast levende materialen in de border ook dode materialen zoals sierbestrating en kunstgras.

 

Niet van natuurlijk gras te onderscheiden

 

Jolie 45 is de nieuwste generatie kunstgras. Dit wat langere soort is relatief rommelig waardoor het net echt lijkt! De verschillende kleuren vezels (sprietjes) en vormen van de vezels maken het tot een prachtig geheel. Dit gazon is ook veerkrachtig waardoor onderhoud beperkt blijft tot nihil, af en toe opborstelen volstaat.

 

Ruim assortiment kunstgras

 

Ons assortiment bestaat uit 11 verschillende soorten kunstgras, voor ieder wat wils. Iedere tuin heeft ook een eigen benadering nodig: Heeft u een siergazon, spelende kinderen, huisdieren, wat is uw budget. Neem contact met ons op of bezoek ons tuincentrum en laat u voorlichten over de verschillende mogelijkheden. Alleen kunstgras aanschaffen en zelf installeren is mogelijk, of u laat een offerte op maat maken inclusief installatie. 

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2021 Easylawn Kunstgras