0481-421648   |    info@tuincentrumdepas.nl Showtuin: Angerensestraat 46 | 6691 GG Gendt
Gratis staal aanvragen
Kunstgras in Gendt
  • Kunstgras in Gendt
  • Kunstgras in Gendt
  • Kunstgras in Gendt

Kunstgras in Gendt

Tuincentrum en hoveniersbedrijf De Pas is hét adres voor kunstgras in de regio Arnhem. U kunt bij het Tuincentrum terecht voor ee goede indruk van de verschillende soorten dier verkrijgbaar zijn, van lang tot kort en van strak tot rommelig. 

Kunstgras showtuin

In het tuincentrum staat een display, op het buitenterein kunt u grote stukken bekijken en voelen.

Installatie van kunstgras

Het installeren van kunstgras is een tijdrovende en speciaistische klus. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het snijden, lijmen en vastzetten van kunstgras. Uitdagingen zoals het insnijden van staptegels, een trampoline of boom, wij hebben alles al meerderemalen ervaren. Ook het (zo goed als) naadloos verlijmen van 2 stukken aan elkaar is voor onze mensen inmiddels bekend terrein. Wij installeren in deze regio al sinds 2013 kunstgras van EasyLawn. Op deze website vindt u de nodige referentie projecten. 

De foto's bij dit project zijn genomen in onze eigen achtertuin naast het Tuincentrum in Gendt, dit geeft wel aan hoe blij wij zelf zijn met EasyLawn kunstgras. Kunstgras dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, spelende kinderen, de hond. Als de zon schijnt hoeven we het gazon niet te sproeien, als het regent is het gazon snel weer droog.

Wilt u ook een mooi kunstgras gazon? Neem dan contact met ons op of bezoek het tuincentrum in Gendt.

 5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2021 Easylawn Kunstgras